Round wall                  2014

אחרי

לפני

דירה בגבעתיים, בשטח של כ-70 מ"ר, ברחוב שקט קרוב למרכז העיר.

 

הדירה תוכננה למשפחה שלי, אנחנו  זוג צעיר עם ילדה, אשר מאוד אוהבים לארח. התכנון היה להפוך את החלל לדירה עם שני חדרי שינה, סלון ומטבח גדולים, מתוך הרצון להשאיר חלק גדול ככל הניתן ללא שינוי יעודי על מנת לשמור על התקציב. 

שימוש ברוחב המסדרון הקיים לתצוגה ואחסון עם יצירת נישה ותכנון  מדפים, חדרי שינה בסגנון מינימליסטי עם שימוש בטקסטורות וצבעים עדינים.

הסלון והמטבח הם לב הבית בעיני, אני קונדיטורית והיה חשוב לי לתכנן מטבח גדול ככול הניתן בשטח הנתון עם יצירת חלל משותף פתוח מואר ומזמין על מנת לאפשר אירוח באיזור הסלון והמטבח.

קרדיטים:

אדריכל מבנה מקורי: רוני זייברט

תכניות עבודה לשיפוץ: סתו שבו הנדסאית אדריכלות

צילום:שירן כרמל

גופי תאורה: Flash

אקססוריז: גלי ליבנה, השטיח האדום

אמנות: INYOO

מדפים בחדרי שינה: Habitat, Muji

שולחן אוכל: טולמנס