Brown         Apartment           60sqm             Givatayim            2014

NoamS-21.7.20-19new2.jpg
קרקע אחרי שיפוץ.jpg

אחרי

קרקע מצב קיים.jpg

לפני

דירה בגבעתיים, בשטח של כ-60 מ"ר.

דירה בקומת קרקע תוכננה לדיירת אשר רצתה לגור בדירה במפלס אחד. האתגר בתכנון היה להוסיף חדר שינה בשטח הסלון, תוך שימוש בשטח מוגבל. על מנת לא לסגור מאוד את החלל תוכנן קיר מפריד מימימאלי ולא בגובה מלא. 

בדירה נשארו רהיטים יחודיים אשר נבחרו לאורך השנים ובתכנון נלקחו בחשבון בהעמדת הריהוט. בתכנון כל דירה חשוב לי לתכנן הרבה מקומות אחסון כדי לשמור על חלל נקי ככל הניתן ובפרט בדירות עם שטח לא גדול, בדירה תוכננו ארונות המשתלבים עם הקיר בחדר השינה ובמסדרון.

מול הכניסה תכנון פינת מחשב מוארת באזור עם חלונות גדולים, פינה אשר  שימשה בעבר למקום לעציצים ותצוגה.

קרדיטים:

אדריכל מבנה מקורי: רוני זייברט

תכניות עבודה לשיפוץ: סתו שבו הנדסאית אדריכלות

צילום:שירן כרמל

גופי תאורה: Flash

אקססוריז: גלי ליבנה, השטיח האדום

אמנות: INYOO